ΗΜΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2019

29/11-30/11 και 1/12/2019 στο Ωδείο Αθηνών

Μια συνδιοργάνωση του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής (ΕΣΣΗΜ) και του Ωδείου Αθηνών

Οι «Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής» αποτελούν την σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση του ΕΣΣΗΜ (www.essim.gr) κατά την οποία τα μέλη του συναντώνται και παρουσιάζουν σε σειρά συναυλιών, διαλέξεων, σεμιναρίων, κλπ. τις πιο πρόσφατες δημιουργίες τους. Διοργανώνονται από το 2002 σε συνεργασία με ακαδημαϊκά ιδρύματα όπως το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ Κρήτης, και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Τα τελευταία χρόνια, μέσα από τη συνεργασία του ΕΣΣΗΜ με τη Διεθνή Συνομοσπονδία Ηλεκτροακουστικής Μουσικής (ICEM), η εκδήλωση έχει αρχίσει να αποκτάει και διεθνές προφίλ με προσκεκλημένους και εκτελέσεις έργων συνθετών από το εξωτερικό.

Φέτος είναι η πρώτη φορά που οι «Ημέρες Ηλεκτροακουστικής Μουσικής» θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Άρης Γαρουφαλής» του Ωδείου Αθηνών, το οποίο είναι και συνδιοργανωτής.

Ένα τριήμερο σύγχρονης μουσικής, ηχοτοπίων, live electronics, μικτών έργων με βίντεο και/ή ακουστικά όργανα και σύστημα πολλαπλών ηχείων με τρισδιάστατη διάχυση του ήχου στο χώρο, που υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία, πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s